Hva vi gjør

Nettsider

Vi har lang erfaring med både små og store prosjekt. Om du velger å samarbeide med oss vil vi sammen med deg finne frem til løsningen du trenger og ønsker, uansett om dette er en enkel liten nettside eller en stor og komplisert. Vi har også god erfaring med å hjelpe våre kunder å se hvilke muligheter som ligger på nett.

I motsetning til mange firma som kun leverer nettsider, har vi også erfaring med å drifte større nettsider.

Som kunde får du tilgang til all kunnskapen vi sitter på!

Prosjekt

Vi leverer

Større nettsider

Større nettsider bygger vi som oftest helt fra bunnen. Vi foretrekker tett kontakt med kunden gjennom hele prosessen. Da kan vi sammen finne ut hva kundens behov er og lage en løsning tilpasset behovet. Underveis kan vi sikre at kunden får det de ønsker, og hjelpe dem å se hvilke muligheter som er tilgjengelig.

Vi har bred erfaring både med utvikling av nettsider for kunder, og med drift av flere store nettsider. Samarbeider du med oss får du altså en partner som har mer enn bare rent teoretisk kunnskap.

Vi baserer oss vanligvis på teknologi fra Microsoft, med hosting i deres nettsky Microsoft Azure. Dette er velkjent teknologi som svært mange i bransjen benytter seg av.

100% tilpasset

Når vi bygger nettsiden fra bunn kan vi tilpasse den helt til kundens behov og ønsker.

Fleksibel

Vi bygger løsningen slik at det er lett for både oss og andre å bygge videre på den i fremtiden.

ASP.NET

Normalt bygger vi løsninger på velkjent og trygg teknologi fra Microsoft.

Dette er en veldig fleksibel løsning, med effektive verktøy for utvikling. Den ferdige løsningen blir også lett å vedlikeholde.

Skalerbart

Vi kjører normalt nettsidene på skybaserte servere levert av Microsoft Azure. Dette er velkjent teknologi som svært mange i bransjen benytter. 

Om trafikken øker brått kan kapasiteten på serveren lett økes så mye man ønsker.

Vi leverer også

Mindre nettsider

Mindre nettsider bygger vi ofte på eksisterende rammeverk. Vi benytter åpen kildekode, og det sikrer at nettsiden kan oppdateres både når det gjelder sikkerhet og nye funksjoner. Vi har god erfaring med å tilpasse nettsider bygget på eksisterende rammeverk til kundene. Man får både den funksjonen og det utseende man ønsker.

Bruker man litt ekstra tid er det også mulig å lage spesialtilpassede løsninger, selv om man benytter eksisterende rammeverk.

Rimelig

Ved å bruke eksisterende rammeverk sparer man penger.

Bygget på åpen kildekode

Åpen kildekode som vedlikeholdes aktivt gjør at man hele tiden kan holde nettsiden oppdatert og sikker.

Tilpasset

Vi tilpasser utseende og funksjon etter dine ønsker og behov.

Fleksibel

Det er lett både for oss og andre å bygge videre på løsningen.

Spesialtilpasset

Selv om vi bygger løsningen på et eksisterende rammeverk har vi muligheten og kunnskapen som trengs for å lage spesialtilpassede løsninger.

Vi kan også hjelpe deg med en

Betalingsløsning

Ofte trenger ønsker man å selge produkter eller tjenester via sine nettsider eller apper. Vi har utviklet og drifter flere tjenster som benytter seg av slike betalingsløsninger, både i prosjekter som bruker åpen kildekode, og i prosjekter der vi har bygget løsningen helt fra bunn.

Rimelig

Lave driftsutgifter

Dekkende

Alle vanlige betalingskort, Vipps og SMS-betaling

Sikker

lagrer ikke kortinformasjon

Ta kontakt

Følg oss

Adresse

  • Digital Creations AS
  • Hagellia 6 (Dampen)
  • 5914 Isdalstø
  • Org. nr. 991 368 574

Send oss en beskjed