Luftfoto og film

Vi leverer alt du trenger av film og bilder

Vi har spesialisert oss på å lage annerledes og spennende film og foto. Vi bruker doner, timelapse-kamera og vanlige kamera for å få det materialet du trenger, til en konkurransedyktig pris.

Fleksibelt

Vi har bred erfaring med forskjellig typer oppdrag, og løser det aller meste.

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som dekker dine behov innenfor ditt budsjett!

 

Tilpasset

Vi kan levere både ferdigredigert film og foto, eller levere bilder i RAW-format, slik at de kan bearbeides av andre .

Når du kjøper fototjenester fra oss kan du bruke bildene som du vil – inkludert videresalg.

Sikkert

Vi har fokus på sikkerhet. Vi har gode rutiner for drift, vedlikehold og opplæring. Dette er dokumentert i vår operasjonsmanual som er godkjent av Luftfartstilsynet. Vi har selvsagt også forsikring og de nødvendige tillatelser i orden.

Noen av filmene vi har produsert

Digital Creations Showreel 2017

En god samling flotte klipp som viser litt av det vi kan levere. Klippene er hentet fra filmer som vi har levert til våre kunder. Vi har produsert som alt som vises i denne filmen.

Wellesley / Grosbeak West Well Test

Denne filmen laget vi på oppdrag for Wellesley Petroleum som hadde gjennomført en suksessfull prøveboring sør-vest for Florø. Vi reiste ut på en supplybåt og fulgte testen både med håndholdte kamera og drone.

Alverparken – Reigstad bygg og eigedom

Dronefilm, vanlig film og 3D aminasjon ble brukt for å vise frem Reigstad Bygg og Eigedom sitt flotte prosjekt Alverparken i denne filmen. 3D animasjon ble levert av nagelld.no

Stølhaugane – Majo Eigedom / Bolig Partner

En liten film som viser Stølhaugane, Majo Eigedom sitt byggefelt, området rundt og stemningen der. Filmer som denne kan vi levere til en veldig hyggelig pris.

Wellesley / Well Expertise / PSW

En spennende film der vi følger en test av en capping stack. Her blir det gjort mange opptak der vi kun har én sjanse til å få det rett.

Nesfossen Smolt

Nesfossen Smolt ønsket en film som kunne presentere deres lokasjon og produksjon, og mulighet for fremtidig utvidelse. For å holde nede prisen er hele filmen filmet av én mann. Her brukes også enkle tekstplakater og animasjoner i filmen.

EMAS Marine Base Gulen

Et større  og spennende prosjekt der det ble filmet over tid for å vise hele produksjonsprosessen. Her brukes det drone, håndholdt kamera og time lapse.

Radøygruppen

RadøyGruppen ønsket å vise frem hvordan deres nye utbygging vil se ut. Her kombinerer vi dronefilm med 3D-animasjon levert av NAGELLd

PSW

Presentasjons- og promofilm laget for PSW. Her ble det filmet på deres lokasjon både på bakken og fra luften. Dronen viser sin fleksibilitet når vi flyr langt ut på fjorden for å filme rigg. 

Scania / BB Transport

Scania leverte en rekke nye lastebiler til BB Transport, og ønsket å dokumentere den store begivenheten. Dette er et eksempel på et prosjekt der vi kun hadde én mulighet til å få sikret oss materialet. 

Hardanger Akvasenter

En flott og effektiv produksjon laget for Hardanger Akvasenter. Her bruker vi mye droneklipp, men filmer også mye fra bakken. For å få gjøre filmen mer spennende har vi laget en liten time lapse og fått hjelp av statister. Produksjonen er et samarbeid med NAGELLd som har levert 3D-animasjoner.

Ta kontakt

Følg oss

Adresse

  • Digital Creations AS
  • Hagellia 6 (Dampen)
  • 5914 Isdalstø
  • Org. nr. 991 368 574

Send oss en beskjed