Hva vi gjør

Apper

Vi er ikke tilhengere av å lage en app kun for å lage en app. Derimot er vi store tilhengere av å lage nyttige og brukervennlige apper som fyller et behov, nyskapende apper med nye løsninger og apper som underholder. Vi kan lage appen du vil ha, og vi kan hjelpe deg å få den ut på markedet. Vi kan også integrere appen med andre nettløsninger, for eksempel en nettside vi har utviklet for deg.

Vi har selv apper på markedet, og disse er integrert med våre nettsider. Vi har altså erfaring med hele livssyklusen til apper, helt fra ide, utvikling, lansering og frem til drift, kundestøtte og forbedring.

Om du velger å samarbeide med oss vil du få tilgang til kunnskapen vi sitter på. Vi vil hjelpe deg å se muligheter, og vi kan hjelpe deg helt frem til lansering. Om ønskelig kan vi også vurdere å gå inn i prosjekt og være med på driftsiden.

Vi kan også hjelpe deg med en

Betalingsløsning

Ofte ønsker man å selge produkter eller tjenester via sine nettsider eller apper. Vi har utviklet og drifter flere tjenster som benytter seg av slike betalingsløsninger, både i prosjekter basert på åpen kildekode, og i prosjekter der vi har bygd et skreddersydd system.

Rimelig

Lave driftsutgifter

Dekkende

Alle vanlige betalingskort, Vipps og SMS-betaling

Sikker

lagrer ikke kortinformasjon

Ta kontakt

Følg oss

Adresse

  • Digital Creations AS
  • Hagellia 6 (Dampen)
  • 5914 Isdalstø
  • Org. nr. 991 368 574

Send oss en beskjed