Nettsider

Vi har lang erfaring med både små og store prosjekt. Om du velger å samarbeide med oss vil vi sammen med deg finne frem til løsningen du trenger og ønsker, uansett om dette er en enkel liten nettside eller en stor og komplisert. Vi har også god erfaring med å hjelpe våre kunder å se hvilke muligheter som ligger på nett.

I motsetning til mange firma som kun leverer nettsider, har vi også erfaring med å drifte større nettsider. Som kunde får du tilgang til kunnskapen vi sitter på!

Større nettsider

Større nettsider bygger vi som oftest helt fra bunnen. Vi foretrekker tett kontakt med kunden gjennom hele prosessen. Da kan vi sammen finne ut hva kundens behov er og lage en løsning tilpasset behovet. Underveis kan vi sikre at kunden får det de ønsker, og hjelpe dem å se hvilke muligheter som er tilgjengelig.

Vi har bred erfaring både med utvikling av nettsider for kunder, og med drift av flere store nettsider. Samarbeider du med oss får du altså en partner som har mer enn bare rent teoretisk kunnskap.

Vi baserer oss vanligvis på teknologi fra Microsoft, med hosting i deres nettsky Microsoft Azure. Dette er velkjent teknologi som svært mange i bransjen benytter seg av.

100% tilpasset kundens behov
Lett å bygge videre på
Laget i ASP.NET
Svært skalerbart

Mindre nettsider

Mindre nettsider bygger vi ofte på eksisterende rammeverk. Vi benytter åpen kildekode, og det sikrer at nettsiden kan oppdateres både når det gjelder sikkerhet og nye funksjoner. Vi har god erfaring med å tilpasse nettsider bygget på eksisterende rammeverk til kundene. Man får både den funksjonen og det utseende man ønsker.

Bruker man litt ekstra tid er det også mulig å lage spesialtilpassede løsninger, selv om man benytter eksisterende rammeverk.

Rimelig løsning
Bygget på åpen kildekode
Kan lett bygges videre på
Tilpasset utseende og funksjon
Fortsatt mulighet for spesialtilpassede løsninger

Betalingsløsninger

Vi har erfaring med å sette opp både betalingsløsninger og nettbutikker, og vi kan også hjelpe til med drifting av slike løsninger.

Rimelig løsning
Alle vanlige kredittkort
Sikker løsning uten lagring av kredittkortinformasjon

Send forespørsel

Vi tar gjerne en uforpliktende prat rundt muligheter, løsninger og pris på prosjekt. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Gå til kontaktskjema

Et bilde sier mer enn tusen ord

Her kan du se noe av arbeidet vårt

KONTAKT

DIGITAL CREATIONS AS

Mjåtveitflaten 45
5918 FREKHAUG
Org.nr. 991 368 574

Ta kontakt med oss, og vi svarer deg så snart som mulig!