Apper

Vi er ikke tilhengere av å lage en app kun for å lage en app. Derimot er vi store tilhengere av å lage nyttige og brukervennlige apper som fyller et behov, nyskapende apper med nye løsninger og apper som underholder. Vi kan lage appen du vil ha, og vi kan hjelpe deg å få den ut på markedet. Vi kan også integrere appen med andre nettløsninger, for eksempel en nettside vi har utviklet for deg.

Vi har selv apper på markedet, og disse er integrert med våre nettsider. Vi har altså erfaring med hele livssyklusen til apper, helt fra ide, utvikling, lansering og frem til drift, kundestøtte og forbedring.

Om du velger å samarbeide med oss vil du få tilgang til kunnskapen vi sitter på. Vi vil hjelpe deg å se muligheter, og vi kan hjelpe deg helt frem til lansering. Om ønskelig kan vi også vurdere å gå inn i prosjekt og være med på driftsiden.

Alle plattformer

Vi ser viktigheten av å kunne nå ut til alle potensielle kunder. Vi kan derfor få appen din ut på alle plattformer, og verktøyene vi bruker reduserer kostnadene når det utvikles for flere plattformer samtidig.

Apple iOS
Android
Windows Phone
Windows 8/10

Send forespørsel

Vi tar gjerne en uforpliktende prat rundt muligheter, løsninger og pris på prosjekt. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Gå til kontaktskjema

Et bilde sier mer enn tusen ord

Her kan du se noe av arbeidet vårt

KONTAKT

DIGITAL CREATIONS AS

Mjåtveitflaten 45
5918 FREKHAUG
Org.nr. 991 368 574

Ta kontakt med oss, og vi svarer deg så snart som mulig!